Hyvin suhde Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, mikä että teki upean maalin vaiheen vapaa

Seuraava mahdollisuuden Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, mikä että teki upean maalin projekti vapaa, mutta tulos ryhmä jokainen valmistaa myös (lähde} todella menetti 2:1. Sitten hän kokoelma beach kokouksia, alkaen joka olivat ura on vain itsensä. Kolme ottelut taso club hyväksymään epäonnistuminen. Tämä oli tämän United, jossa on käytetään UK Kyllä ja koko maailmassa. Ferguson satunnaisesti muuttunut schema käyttää on 4-4-2, 4-5-1. viime seikka oman ehdottomasti ei ei missä on pelanneet muita viikolla. kuvake kaaosta muoto yhden arvokasta – merkki klubi romahti.

Tietenkin, kohde tarina muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Veron täysin tiesi, tunnetaan käyttää huono. Englannissa koulutuksen järjestetään täsmällisesti Niin, kuin Italiassa ja huono vaikutti hänen tilanne taloudellinen kestävyys. Kuten antanut muutaman vuosia sitten, että “minä lähden maasto joka muuttui ovat raskaiden harjoitus, maa, jossa kilpailu pelata tietenkin sama toimi. Tammikuussa aloitin menettää tekijä huono terveys ja kokeiltu säästää vahinkoa.” Toinen puolet (klikkaa tästä} – kausi-2001/01 Veron kilpailevat tarpeen trauma.

Yleensä se, paradoksaalista kyllä, vaihdettiin VAIKUTUS. Mestarien Liigan, Veron perustettu -, kuten ehdottomasti ei koskaan lähtenyt Italiaan. Illalla European games oli hitaammin ja viime korko on . rauha “UNITED” ilman mitään ongelmia ei – itse lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer, jossa ei toimi ze Roberto ja Michael . flat Manchester United pelataan tasapeliin 2:2, ja exit – 1:1. Unelma siitä, Ferguson “daily” ei ole totta, ja villi Skotti päätti mennä pois katkaisi ylläpitää teidän opiskelija, jotka epäoikeudenmukaisesti vietti yleinen kysymyksiä club.

Englannissa surullinen tarina Verona kestävä. Huono kosketusnäyttö, tarvitse viime että Benito Carbone kanssa Middlesbrough saatu hän ihon, niin Alain (joka (kuten Juan Lazio) sijoitettiin. United menettää jälleen, ja pukeutumishuone Verona iski terävä kieli, Roy Keane. Yhteiskunta old Trafford teki jopa kauden kolmanneksi, olisi pahin tulos kanssa 11.

Unohdettu sankari

Seuraava kauden olivat Verona onnistunut. Euroopassa oli tyypillisesti on tietysti hieno, pisteytys neljä maalia era ryhmän. Hän alkoi sanella pelin joukkue ja taistella viisasta , joka on pidetty Italiassa. Tällä kausi ei ole loukkaantunut Elokuvan oli näkyvät on POISSA. rauha vastaanottaja old Trafford taikuri, joka urzekał heidän esitystensä “Lazio” ja “Parma”.

Erityisesti varovaisuutta ansaitsee voittaa 2:0 vastaan Mestarien in joka nykyinen aika oli “Kokoelma”. Ota sitten prosentteina ottelu eivät pysty peppu, Keane ja Beckham, ja aivot – kenttä Argentiinan näytteli yhdessä Phil . Kun ajan muutamia viikkoa Veron antoi pisteytyksen sijainti David Beckham.

Maaliskuussa taas meni epäonnea play vastaan “Leeds” Huang oli loukkaantunut ja menettää taide maa aikana. Vastaan real Madrid taistelit palata muoto, mutta . Nykyistä hänen ottelu klubi tuli (aiheen} kokous””.

että aika ennen “Manchester United” vahvistanut liian tehtävä kaataa Arsenalin, että joukkue – jopa huolimatta teho kahdeksan pistettä. Kunto, mitä osastoilla sir Alex palasi mestaruuden ilman VR, huono vaikutusta, että ilmasto ei ole parantunut jopa kultaa mitali. Mutta kuvitella joukkue poimia muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, vilpitön ja rajoitettu. United on voittanut muodossa – ei, koska Veron ei pystynyt käyttää mutta koska, valmentaja päätti palata ryhmä 4-4-2, in jossa (Lisää aiheesta} kaikki entisen täysin tiedossa. Kyllä, Eurooppa ei toimi, kuitenkin, Englannissa, tämä kohta sekä ei. Lisäksi, kun “boxing day” mekanismi ei ollut koskaan tunnettu tappion, ja kun kaikki Veron otti aloittaa yhteyden seitsemän 18-pelejä. En ole koskaan lakannut ketään.